Thursday, April 23, 2015

“Avengers” star Robert Downey Jr. closed interview after personal … – Page2

Hollywood-stjernen og en av hovedrolleinnhaverne i den nye storfilmen «Avengers: Age of Ultron», Robert Downey Jr (50), stormet ut fra et intervju i London da reporteren begynte å stille en rekke spørsmål om skuespillerens trøblete fortid.

Downey Jr. slet i mange år med alkohol – og rusproblemer, og var flere ganger i fengsel. Skuespilleren har de siste årene vært nykter og lagt det ville festlivet bak seg til fordel for pappatilværelsen og et rolig familieliv.

Det var allikevel festlivet Channel 4s Krishnan Guru-MurthyEtter ville snakke om. Etter noen spørsmål om filmen, begynner Guru-Murthy å presse på med spørsmål om politikk, familie og fengsel.

På klippet fra intervjuet kan man tydelig se skuespilleren blir ille til mote over de personlige spørsmålene som blir stilt. I begynnelsen svarer Downey Jr. høflig, men ukomfortabelt på reporterens spørsmål. Hollywood-stjernen blir blant annet bedt om å forklare et flere år gammelt sitat han kom med til New York Times etter et opphold i fengsel.

(Saken fortsetter under videoen)


På et tidspunkt spør Downey Jr. retorisk «jeg trodde vi var her for å snakke om en film?». Da skuespilleren blir spurt om hans forhold til sin egen far, er det nok. Hollywood-stjernen tar av seg mikrofonen og sier «dette blir litt for mye Diane Sawyer for meg», men henvisning til den amerikanske programlederen som er kjent for å få kjente personer til å prate om sine mørke sider.

«Avengers: Age of Ultron» hadde norgespremiere 22. april. Les vår anmeldelse av filmen her.

Reisetips med annonselenker

Promotion med annonselenker

LikeTweet

No comments:

Post a Comment