Wednesday, July 20, 2016

Delays next season of “Game of Thrones” – Aftenbladet.no

Sesong 7 av «Game of Thrones» blir forsinket i påvente av skikkelig vintervær, ifølge serieskaperne.

Til sommeren?

Vanligvis har sesongpremierene vært på vårparten, men denne gang kan det bli sommer i det virkelige lilvet, før du kan se serien som har kommet til vinteren.

- Nå som vinteren har kommet i «Game of Thrones», har produsentene kommet fram til at det vil være gunstig å starte innspillingen litt seinere enn vanlig – slik at de har vinterværet med seg, sier HBOs innholdssjef, Casey Bloys, i pressemeldingen.

«Winter is here»

I seks sesonger har vinteren vært underveis i den populære serien, og ett av sitatene som har festet seg fra den nylig avsluttede sjette sesongen er «Winter is here». Men nå kan fansen bli nødt til å vente ekstra lenge på fortsettelsen, fordi vinteren, mørket og kulden må komme til Nord-Irland, Spania og på Island, der innspillingen av den kommende sesongen skal foregå.

- Vi har utsatt alt for å få mørkt, grått vær også på de mer solfylte stedene vi filmer, sa serieskaperne David Benioff og D.B. Weiss i podkasten UFC Unfiltered, til Variety for en god uke siden.

Kan få nytt prisdryss:Game of Thrones har fått 23 Emmy-nominasjoner

Færre episoder

Ifølge Dagbladet, blir det færre episoder i sesong 7. HBO annonserer at de går fra ti til sju episoder.

Det er ikke bestemt eksakt når sesong 7 kommer på HBO. Premieren for sesong 6, som var 24. april, ble ikke offentliggjort før januar. (©NTB)

Mer om serien:

Det er kun 13 episoder igjen av Game of Thrones 

Hevder Game of Thrones påvirker amerikanske pornovaner 

Derfor er du hekta på Game of Thrones

Hivju: – Mine kolleger sier at de kan ta på seg frakk og briller så får de gå i fred. Skjegget mitt lyser opp uansett hvor jeg er 

LikeTweet

No comments:

Post a Comment