Sunday, May 31, 2015

This picture of Khloe Kardashian arouses resentment – kjendis.no

Denne uka har Khloé Kardashian (30) – kjent fra TV-serien «Keeping Up With The Kardashians» – vært på luksusferie i Dubai.

Tirsdag delte hun en «selfie» på Instagram-profilen sin fra besøket, som neppe førte til reaksjonene hun håpet på.

Ifølge nettsiden RadarOnline har bildet, der reality-stjerna er iført en tradisjonell niqab (hodeplagg som brukes av noen muslimske kvinner, journ.anm.), skapt kontrovers blant flere av Khloés Instagram-følgere.

«Habibi love»

Flere kritikere beskylder den glamorøse TV-stjernen for å iføre seg plagget som et slags kostyme, fremfor i kraft av dets religiøse betydning.

Under «selfien», der kun Khloés sminkede øyne er synlige, skriver hun «Habibi Love». Habibi er et arabisk ord som kan bety «min elskede» eller «kjære».

The Independent skriver at niqab-selfien har utløst debatt på Twitter, der folk mener at Khloés bruk av plagget er respektløs overfor islam.

MTV legger til at det er delte meninger om det omdiskuterte bildet.

Reagerte på indiansk hodepryd

Mens noen mener at niqab ikke et plagg man kan iføre seg «bare fordi det får øynene dine til å se kule ut», forsvarer andre Khloé. De forelsår at hun kanskje trodde hun respekterte den lokale kulturen ved å kle seg i tråd med gjeldende skikker, skriver MTV på nett. 

At det nye bildet til 30-åringen vekker harme, er kanskje ikke helt uventet. Da hun iførte seg indiansk hodepryd i anledning niesen North Wests ettårsdag i fjor sommer, var det også flere som reagerte, ifølge MTV.

Khloé Kardashian har foreløpig ikke kommentert den nyeste kritikken offentlig.

.

LikeTweet

No comments:

Post a Comment