Tuesday, June 30, 2015

Ben Affleck og Jennifer Garner skilles – TV 2

Skuespillerne Ben Affleck og Jennifer Garner skilles, melder People Magazine. 

«Etter å ha tenkt og vurdert nøye, har vi kommet til den vanskelige avgjørelsen om å skilles. Vi har fortsatt kjærlighet og vennskap til hverandre, og en forpliktelse til å oppdra barna våre sammen. Vi ber om at barnas privatliv blir respektert i denne vanskelige tiden. Dette er vår eneste kommentar om denne private familiesituasjonen. Takk for forståelsen», skriver paret i en uttalelse til People.

Tidligere denne måneden begynte ryktene i svirre om at stjerneparet hadde problemer i forholdet. En kilde forteller til US Weekly at Afflecks hengivenhet til jobben ikke falt i god jord hos Garner. 

Paret giftet seg den 30. juni 2005, og har har dermed vært gift i 10 år. Mandag markerte de tiårsjubileet sammen. Affleck og Garner har tre barn sammen. 

FLYTTEFOLK: Den 20. juni ble flere flyttebiler fotografert utenfor hjemmet til stjerneparet Jennifer Garner og Ben Affleck i California. Det har tidligere gått rykter om at paret har problemer med å bo sammen. Nå går de hvert til sitt. FOTO: STELLA PICTURES/PABLO/INK/FAMEFLYNET PICTURES / TV 2

LikeTweet

No comments:

Post a Comment