Sunday, July 26, 2015

Beckham shelves wife with new tattoo – Seoghør.no

Kjendispappaen har fått en ny kjærlighetstatovering på kroppen.

SEOGHØR.NO: I motsetning til rapperen Jay Z (45) har ikke David Beckham (40) 99 problemer, men heller 99 grunner til å juble.

Og denne uken avslørte den tidligere fotballspilleren at han har fått tatovert tallkombinasjonen «99» på lillefingeren, for å symbolisere et årstall som betyr mye for ham.

«99 var et godt år for meg», skriver firebarnsfaren til et bilde av den ferske tatoveringen, som han har lagt ut på Instagram.

1999 var nemlig året da David Beckham og popstjernen Victoria Adams giftet seg, og det var også det året de to ble foreldre for første gang.

david, victoria, brooklyn,

STOLT: I 1999 kom også sønnen Brooklyn Beckham til verden. Dette bildet er tatt i forbindelse med Brooklyns 2-årsdag. NTB Scanpix

I tillegg gjorde fotballproffen suksess på banen, og var med på å sørge for at Manchester United tok hjem gull både i Premier League, FA-cupen og Champions League. 

david beckham, Ryan Giggs og Teddy Sheringham

SUKSESS: I 1999 var David Beckham kaptein på det engelske fotballaget Manchester United, og sammen med lagkameratene sørget han for gull i både Premier League, FA-cupen og Champions League. Her med Phil Neville og David May etter at de vant sistnevnte turnering mot Bayern Munchen på Camp Nou i Barcelona i mai 1999. NTB Scanpix

Elsker tatoveringene av barnas navn

Kjekkasen, som snart blir å se i sin første filmrolle, har flere titalls tatoveringer på kroppen, og flere av dem oser av symbolikk.

- Jeg har 32 tatoveringer, og jeg angrer ikke på en eneste en. Det ligger en mening bak hver og en av dem. Det som er så fint med tatoveringer er at han man en mening med dem, angrer man ikke på at man tok dem, sa han til CNN i 2013.

- Tatoveringene men mine barns navn er de jeg er mest stolt av.

LES OGSÅ: Hvor er Harpers redningsvest, Victoria?

26. juli 2015 – 17:45

LikeTweet

No comments:

Post a Comment