Friday, July 31, 2015

Now Guy Ritchie married again – Side2

(SIDE2): Guy Ritchie (46) og Jacqui Ainsley (33) ble mann og kone torsdag i en seremoni ved Ashcome House ved deres hjem i Witshire.

Selve seremonien ble holdt utendørs i landlige omgivelser på eiendommen i Sørvest England

David Beckham, Brad Pitt og Jemima Khan var blant de celebre gjestene under bryllupet i festivalstil, med små hytter og telt som var satt opp på den store eiendommen.

Modellen Jacqui Ainsley og regissør Guy Ritchie har vært et par i fem år. Sammen har de tre barn og nå er de gift.

Foto: Getty Images

Med på festen var selvsagt Guy Ritchie og Madonnas to sønner Rocco (14), og David (9). Den 33 år gamle bruden, som er modell, så fantastisk ut i en elfenbenshvit brudekjole i silke, skriver Daily Mail.

Via Instagram har modellen i dagene før bryllupet gitt sine følgere små smakebiter på brudekjolen;

Sammen har modell Jacqui og Guy tre barn og de har vært sammen i fem år. Ett år gamle Levi, to år gamle Rivka og  treåringen Rafael.

Brad Pitt (51) var tilstede og så som alltid kul ut, i vintage-briller og kremfarget dress. De to jobbet sammen i filmen Snatch fra 2000 og har beholdt vennskapet i årenes løp.

Også David Beckham hadde på seg en kremfarget dress for anledningen og før han ankom bryllupsfesten hadde han allerede rukket å gratulere brudeparet via sin instagramkonto.

Victoria Beckham sendte også sine beste ønsker til brudeparet selv om hun ikke hadde mulighet til å overvære den store begivenheten.

Gratulerer til @Jacquiainsley og @realguyritchie kjærlighet og de beste ønsker til dere på deres bryllupsdag, skrev hun.

Shopping med annonselenker

Promotion med annonselenker

LikeTweet

No comments:

Post a Comment