Thursday, September 24, 2015

Sofia do like Kim Kardashian – Seoghør.no

SEOGHØR.NO: Prinsesse Sofia er for fullt i gang med sine prinsesseplikter, og har representert en hel del etter sommerferien. Tirsdag var hun sammen med prins Carl Philip og kong Carl Gustav i Uppsala domkirke.

Det er første gang bare de tre opptrer sammen offentlig, og anledningen var Kirkemøtets høytidelige åpning. Den kongelige trioen så ut til å trives godt i hverandres selskap, og både ektemann og svigerfar ser ut til å være svært stolte av den nybakte prinsessens innsats.



PÅ JOBB MED SVIGERFAR: Kong Carl Gustaf og prins Carl Philip kan med stor glede se hvor godt Sofia takler prinsesserollen. Her er de sammen utenfor Uppsala domkirke. NTBscanpix

Sofia kongelige «karriere» er forholdsvis kort, det er tross alt bare drøye tre måneder siden hun fikk prinsessetittelen. Likevel har hun rukket å bli en moteprinsesse som blir lagt merke til verden over.

Det velrennomerte motemagasinet Harper's Bazaars mener faktisk at hertuginne Kate har fått konkurranse om moteprinsesse-tittelen:

«Hertuginnen av Cambridge får seriøs konkurranse på stilfronten av Sofia. Hun har allerede en sterk sans for friske farger, flatterende silhuetter og elegante aftenantrekk – perfekt for en kommende prinsesse », skrev mote-magasinet før bryllupet.



NY GARDEROBE: Sofia har bygd opp en helt ny prinsessegarderobe. I Uppsala var hun kledd i en høyhalset beige kjole og en veske fra Dagmar. Danapress

Mange har også lagt merke til at Sofia kler seg likt som Kate, men nå ser det ut til at hun også har sett utenfor de kongelige kretser for inspriasjon.

På kirkemøtet var hun kledd i en tettsittende beige kjole med høy hals, svært lik ett av Kim Kardashians favorittantrekk. Hun har nemlig ved mange anledninger vært observert i lignende kjoler!

- Den første tanken som slo meg etter å ha sett Sofia i en tettsittende kjolen var – oj så lik hun er Kim Kardashian, skriver Svensk Damtidnings kongeekspert Johanna Lejon på bladets kongelige moteblogg.



NY KJOLE: Til kirkemøtet hadde prinsesse Sofia valgt en splitter ny tettsittende kjole i beige. NTBscanpix

LES OGSÅ: Se hvem Haakon har bilde av på mobildekselet!

24. september 2015 – 10:59

LikeTweet

No comments:

Post a Comment