Thursday, November 26, 2015

Now she comes to Norway – P4 Radio Hele Norway ASA

ADELE BEKREFTER: 1. mai kan du se henne i Telenor Arena.

KOMMER HIT: Adele har lagt ut turnèruta for 2016 og den inneholder et stopp i Norge. 1. mai kan du oppleve henne i Telenor Arena. Foto: Ap

KOMMER HIT: Adele har lagt ut turnèruta for 2016 og den inneholder et stopp i Norge. 1. mai kan du oppleve henne i Telenor Arena. Foto: Ap

Adele har sluppet ruta for sin konsertturnè i forbindelse med det nye albumet «25», på sin hjemmeside.

Fem år siden sist 

Det blir mange opptredener i artistens hjemland, bare i London skal hun holde 4 konserter på rad. Men hvis du ikke har lyst til å krysse landegrenser for å oppleve gullstrupen har du likevel mulighet.

Søndag 1. mai står hun nemlig på scenen på Telenor Arena i Bærum. Hun skal også innom både Danmark og Sverige før turen går videre til Tyskland.  

Adele har ikke hatt konsert i Norge siden 2011. Den gangen var hun booket inn på John Dee, men konserten ble så populær at den ble flyttet til Rockefeller. Denne gangen skal hun fylle Telenor Arena som tar 24.000. 

Enorm respons

Adeles forrige album «21», har solgt over 30 millioner eksemplarer og høstet fantastiske kritikker. Oppfølgeren «25» har vært svært etterlengtet og de to første singlene hun slapp fra albumet fikk enorm popularitet. 

Har du tenkt deg på konserten kan det derfor være lurt å kjøpe billetter i god tid. De legges ut fredag 4. desember så da er det bare å sørge for at man har dekning på kortet da. 

Kos deg med «When we were young» og «Hello» mens du venter!

LikeTweet

No comments:

Post a Comment