Saturday, December 26, 2015

Unit Five Member Kjell Arnesen is dead – VG

Kjell Arnesen, keyboard-artist i bandet Unit Five, er død, 61 år gammel.

Det er avisen Nordlys som melder om bortgangen til musikeren i det folkekjære bandet.

– Kjell har jeg kjent i alle år. Han var en kar vi er veldig stolt av i Hammerfest. Etter at den mest aktive perioden i Unit Five var over, brukte han veldig mye tid på å spille rundt på sykehjem, frivillighetssentralen og i mange andre sammenhenger helt gratis. Han var en kjent og kjær kar i bybildet i Hammerfest, sier ordfører Alf E. Jakobsen i Hammerfest til avisen.

Arnesen blir det fjerde Unit Five-medlemmet som går bort tidlig i livet, skriver Nordlys. I 2003 døde gitaristen Tore Knudsen, i 2007 døde trommeslager Rune Akselsen og i 2013 gikk vokalist Tore Hansen bort. 

<p>COMEBACKET: Femspannet i Unit Five gjorde comeback i 2004. Bandet besto av (fra venstre) Jimmy Iversen (gitar), Finn Remen (bass), Tore Hansen (sang og akustisk gitar), Egon Olsen (trommer, perkusjon og kor) og Kjell Arnesen (keyboard).</p>

COMEBACKET: Femspannet i Unit Five gjorde comeback i 2004. Bandet besto av (fra venstre) Jimmy Iversen (gitar), Finn Remen (bass), Tore Hansen (sang og akustisk gitar), Egon Olsen (trommer, perkusjon og kor) og Kjell Arnesen (keyboard).

Foto: Knut Falch, NTB scanpix

LikeTweet

No comments:

Post a Comment